joi, 14 octombrie 2010

Tu N-ar Fi Trebuit Sa Termini Generala

mi-a fost dat sa citesc mai devreme randurile unei ANALFABETE. n-am crezut ca mai exista asa ceva...pana acum.
am stat impreuna cu o buna prietena si am luat fraza cu fraza, incercand sa deslusim ce vrea sa spuna. cuvinte aruncate aiurea scrise fara cratima. la misto. agramatisme si dezacorduri. sau acorduri prea multe. prea multe virgule, unde nu trebuie. toate treburile astea claie peste gramada, precum gunoaiele din groapa Glina.

da, despre tine e vorba! nu te uita asa, ca asa o sa ramai. de fapt, asa esti, cu mintea tulbure si cu creierii in pioneze. nu stii sa legi doua silabe dar ai blog. trage-ti o pila in Cer si roaga-L pe Dumnezeu sa dea timpul inapoi ca sa mai faci o data scoala generala.
fi-mi-ar mila de tine si de toti cei din jurul tau!

n-am putut sa iti citesc toate posturile pentru ca sunt la fel de incorecte si ma zgarie pe retina si pe materia cenusie. daca n-ai fi scris si ai fi spus tot ce am citit eu acolo, ti s-ar fi rupt limba-n doua. nu, nu glumesc, degeaba negi. continui sa-ti etalezi expeditiile discovery wanna be.
tare mi-as dori sa-mi lasi un comment in stilu-ti caracteristic, fara sa stii, bineinteles, ca despre tine e vorba. si mi-ar placea sa fii de acord cu tot ce spun eu. si cu curu as rade!

nici macar prin continut nu poti sa impresionezi persoana pe care vrei tu sa o impresionezi. si stii de ce? pentru ca e la fel ca tine. cand se uita in "foaia" ta, e ca si cind s-ar uita in propriul "caiet".

dupa ce termini cele 8 clase obligatorii, mai vorbim, mai negociem. acum nu mai pot. simt ca-mi fuge si urma de bunavointa.
ma oripileaza ca cei de felul tau ajung departe. cu cat esti mai ignorant, cu atit mai bine. favorurile considera-le atu.

tot ce mai pot spera e sa ramai in lumea ta insignifianta, sa vorbesti (eventual sa scrii) intr-o punga si sa o asculti tarziu in noapte, cand nu e nimeni sa te auda.

si-acum da-mi pace!

3 comentarii:

costin spunea...

cine te-a suparat iubita?

DumbHead spunea...

in general, ma supara toata lumea care nu stie sa scrie corect romaneste. in cazul asta, ma supara tot o analfabeta

Anonim spunea...

parol, 10 clase obligatorii !