joi, 14 octombrie 2010

Saint Paraschiva of Iasi - Awaiting confirmation

awaiting confirmation pentru rugaciune. pentru ca da, Sfanta Paraschiva din Iasi (de fapt, care a fost in Iasi, ca acum este oale si ulcele) are site. de fapt, pagina de facebook. (luati de va minunati)

si astfel, am mai descoperit inca o dovada a Lumii de Dincolo. in afara de marturiile celor care au fost in moarte clinica despre existenta "luminitei de la capatul tunelului", acum avem si confirmarea unei posibile comunicari intre Rai si Pamant.
datorita tehnologiei care avanseaza pe zi ce trece, este normal ca si retelele de comunicare sa se extinda. prima data, Internetul s-a extins dintr-un oras in altul (banuiesc), dintr-o tara in alta iar acum dintr-o lume in alta. si cum nu s-a omologat inca in Guiness Book "cel mai mare cablu de net", inseamna ca este wireless.
tare sunt curioasa cu cine a semnat Dumnezeu contract de colaborare. ce oferte sunt. si cat costa.

dupa un scurt moment de publicitate urmeaza...reclame:

'Stimati clienti, RDS (Romania Data System) si-a extins barierele, iar de azi inainte se va numi IDS (Intergalactic Data System). Pentru o mai buna comunicare cu Lumea de Apoi.
Ai nevoie de o viteza mai mare pentru Extranet? (Extranet = in afara Terrei) Alege Optiunea 1 care contine pina la 100Ebps (Extrabytes). Contractul se face pe minim 2 ani lumina.
Optiunea 2 are Extranetul cu 50Ebps mai mult.
Daca nu esti deja abonatul nostru, alege Optiunea 1 si primesti Extranet fix de mare viteza plus Extranet mobil gratuit + 2 walkie-talkie-uri, unul pentru Dvs si unul pentru defunctul cu care doriti sa intrati in dialog.
Vrei numar mare de programe TV? Alege pachetele Extra, cu minim 82 canale TV, dintre care:
- Discovery Death;
- Geographic Mars;
- B TV (Boneless TV);

acum sa revenim la oile noastre (moarte): cum frate sa faci pagina de socializare cu cineva care: 1. nu mai e in viata, 2. este fata bisericeasca?!

ma intreb cum or vrea oamenii (care chiar cred ca religia se desfasoara asa) sa primeasca sfaturi sau sa li se indeplineasca dorintele...
cat de idiot sa fii sa crezi ca daca lasi un comment n-o sa-ti moara pisica? sau matusa? sau n-o sa-ti moara la intrare? sau o sa pupi monitorul plin de jeg pe care nu l-ai mai sters de 2 luni de zile crezand ca o sa ai succes in cariera? o sa ai probleme cu respiratia, tampitule! de la praf o sa ti se traga, iti spun eu.
crezi ca daca dai "like" la o poza cu un Sfant o sa ti se intample o minune? minunile se intampla intr-o biserica adevarata, unde icoanele chiar plang. nu te astepta sa iti curga lichid din unitatea centrala. si daca intr-adevar se intampla asa, e de la faptul ca ai fost prost si ai varsat cafeaua pe ea!

si mai presus de orice, daca iti imaginezi ca o sa te ajute Sfanta Paraschiva sau oricare alta pentru simplu fapt ca stai si te inchini aiurea la un monitor de 17" iar pe langa asta ai si winamp-ul deschis in care ruleaza Sepultura sau Burzum, du-te si te impusca.

5 comentarii:

doulfe spunea...

facebook-ului sa ne rugaaaaam

DumbHead spunea...

amin!

Milde spunea...

nu a fost o idee fericita, a starnit multe reactii batjocoritoare si hule la adresa Sfintei Parascheva

DumbHead spunea...

si mie mi se pare o blasfemie sa ii faci cont unui Sfant la care se presupune ca ar trebui sa te rogi in biserica. de-asta si sunt facute.
eu i-am luat la misto pe cei care posteaza rugaciuni in vazul lumii si cer diferite lucruri pe un site.
inteleg ca se spune ca Sfintii si Dumnezeu sunt peste tot, dar in cazul asta prea e luat mot-a-mot.

Anonim spunea...

in principiu biserica nu prea e super de acord cu feisbucu si alte porcarii =)) da oricum pagina aia e facuta de niste over-zealous tinerei ;))