marți, 16 noiembrie 2010

Mafalda de OTV

mă uit în momentul ăsta la OTV şi mă crucesc. în gând, pentru că (,) cu mâna stângă ţin o cană de cafea, iar cu dreapta scriu.
nu e prima dată când vine tanti asta, cică din Roma, care se pretinde a fi clarvăzătoare. a debitat până acum fel şi fel, dar cel mai penibil şi aberant a fost să spună că "celelalte fiinţe din galaxia noastră, sau din celelalte galaxii (adica extratereştri) cunosc deja tratamentul la cancer."

că este o prostie, nu prea mai are sens să spun. dar când apari la o televiziune (fie ea şi OTV) şi spui aşa ceva, parcă...

păi bine tanti, dacă situatţa stă astfel, am şi eu nişte întrebări pentru mata:

1) chiar n-au ăia mici şi verzi cu ochi de lemur mirat ce să facă decât să ne găsească nouă tratament pentru cancer?! şi dacă raspunsul este că nu nouă ne este destinat, ci lor, chiar poate cineva să creadă că ăia fac cancer?!

parcă văd un omuleţ d'ăla, cu bisturiu (sau raze alfa, gama, beta - că nu ştie nimeni cu ce "operează" ei), stând la căpătâiul unei "femei" de-a lor, spunând: "va trebui să daţi jos primul sutien din cele zece pentru că vă voi extirpa unul din cei 20 de sâni. am rămas fără medicamentul salvator" (deh, nici pe alte planete nu este totul perfect)

SAU: "mergeţi doamnă la etajul 1000 din farfuria noastră zburătoare, luaţi liftul care vă dă de 3 ori peste cap şi când ajungeţi la informaţii, apăsaţi pe touchscreen-ul din dreapta ca să vă internaţi, apoi mai urcaţi 100 de etaje pe covorul fermecat din titan şi aşezaţi-vă comod, vom veni să vă controlam"

2) se presupune că extratereştrii sunt mai deştepţi şi mai înaintaţi ca noi (mă rog, oricine e). oare în laboratoarele lor, pe lângă descoperirea unor materiale pentru construcţia navelor, (şi aşa mai departe) stau să dezlege misterul acelei boli?

iar întrebările astea trag după ele alte întrebări, de data asta din simplă curiozitate:

1) oare la ei e criză în domeniul sanitar?
2) oare ei au facultate de PR care să îi înveţe să posteze pe blog-uri cauze pentru strângere de fonduri sau acte de caritate?
3) oare ei fac chetă de fiecare dată când The Big-Eyed Green Thing (alias directorul de spital) constată că nu mai are instrumente (de uz sanitar) sau bani suficienţi achizitionării lor?
4) oare unde se duc medicii lor când statul nu le mai dă al 13-lea salariu? dezertează în altă galaxie unde sunt mai bine platiţi?
5) oare ei au făcut vreodată grevă în faţa OZN-ului-Mamă? (alias Guvern)

şi ca o ultimă concluzie, dacă extratereştrii ar auzi ce zice Mafalda noastră, cred că s-ar învârti în gaura neagră de ruşine!

2 comentarii:

doulfe spunea...

uite asa face OTV audienta :))

DumbHead spunea...

:)) mda