marți, 9 noiembrie 2010

How Is Made...Mirosul De Zahar Ars

vreti sa miroasa in casa a zahar ars fara sa treceti prin multitudinea de etape conceperii cremei si nu stiti cum?

ingrediente:
- gogosi
- o cana
- zahar (dupa gust)
- o scrumiera
- o tigara

preparare:
- se ia zaharul si se toarna in cana;
- gogosile se trec prin zahar si se baga in gura. faceti miscarea pana epuizati gogosile (tot in sensul de epuizare fizica, dar cu alt inteles) :))
- folositi cantitatea de zahar cu masura, astfel incat sa va mai ramana putin pe fundul canii;
- luati o tigara si aprindeti-o; (desi Tutunul dauneaza grav sanatatii!)
- zaharul ramas se toarna in scrumiera (pentru ca, de lene, veti vrea sa folositi aceeasi cana pentru suc/ceai/cafea)
- scrumati de mai multe ori peste zahar si veti obtine mirosul dorit!

eu asa am descoperit.
va urez PUTOARE PLACUTA!

Un comentariu:

doulfe spunea...

Pacat ca nu fumez. Si oricum am detector de fum in camera:))