vineri, 17 iunie 2011

From Sandra With Love

Dragă dirigă,

M-am gândit să îţi scriu o scrisoare, având în vedere că nu ai avut bunăvoinţa să vii la reuniunea de 10 ani decând am terminat calvarul (pardon, clasele 5-8).
A fost chiar ok fără tine.

Lăsând la o parte subiectul de mai sus, vroiam să-ţi spun că, din păcate, ai avut dreptate. Globul tău magic a citit bine la vremea aceea, cum că ne vom rata toţi. Dar toţi!

Pentru început, voi vorbi în numele meu. Cum spuneam, ai avut dreptate. Am ajuns o ratată cu diplomă de Inginer (dacă nu crezi, Goagle "U.T.C.B." şi caută în arhivă).
Am absolvit cea mai slabă şi mai proastă facultate, cea de Constructii. In limba franceză. Ruşine să-mi fie!
Ştiu că Facultatea de Litere sau ce ai facut tu e de departe cea mai grea, dar cum spuneam, doar am ajuns o ruptă-n cur, Nostradamus feminin ce eşti!

În altă ordine de idei, m-am gândit să mai dau la o facultate. Aşa, dacă tot mi-am bătut joc de viaţa asta a mea, barem sa îmi bat joc până la capăt! Nu?!

Cât despre colegii mei, ce crezi, au ajuns şi ei rău de tot. Au niste funcţii înalte, la diferite firme, în diferite ţări. Totuşi pe undeva te inţeleg, este normal să crezi că am ajuns nişte depravaţi, muritori de foame, prin simplu fapt ca nu ai ajuns şi nu o sa ajungi niciodată la nivelul ăsta. Deci nu ştii despre ce vorbim!

În încheiere, ce vreau să mai spun este că, spre surprinderea ta, EXISTA VIAŢĂ DUPĂ TINE! Şi după şcoala generală!

Cu multă scârbă,
Sandra

later edit: Am intrat şi la master la buget. Poţi să-ţi mai bagi o dată unghia-n gât!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Aoleu..si eu tot colega cu tine am fost...deci alta ratata..adev e ca avea dreptate..nu eram buna la romana..d'aia am aj programator :))

Monik ;)

DumbHead spunea...

mda, te compatimesc pentru viata ta ratata. ca si a mea, de altfel.

LOL
(te pup!)