luni, 30 mai 2011

Că(l)cat!

dacă există ceva ce detest mai tare pe lumea asta, este călcatul. de fapt, să calc eu.
am primit cadou de ziua mea un fier nou care să m-ajute să înţeleg arta de-a face hainele să arate bine. un fier mov. (so gay!)
azi am primul interviu din viaţa mea pentru un job, ca atare n-am putut să dorm toată noaptea. acum vreo 3 ore m-am hotărât că e timpul să-l întrebuinţez, dacă tot l-am primit (ce apropo subtil...)
nici în momentul ăsta nu am reuşit să termin cămaşa. dacă stau să mă uit la ea, nici măcar gulerul nu arată aşa cum ar fi normal. şi-am încercat de toate: de la apă, aburi, până la un tutorial pe net. nu vrea!
e din ce în ce mai clar că nu sunt făcută pentru aşa ceva. dar nu e panică, nu e singurul lucru care nu-mi iese. tot dintr-un motiv ca ăsta, în clasa a 5-a, m-am mutat de la grupul fetelor care coseau, la cel al băieţilor care făceau traforaj. şi-am ajuns departe-n viaţă. nu cred că un căcat de călcat o să-mi pericliteze ascensiunea în societate, în carieră sau în viaţa personală.

iar dacă cineva se gândeşte: "ce proastă e asta, la 25 de ani nu ştie să-şi pregătească singură hainele", am două cuvinte să-i spun: "suge-o!"

în concluzie, urăsc fierul de călcat. şi dacă tot i se spune "fier", într-o zi am să-l duc la casat!

5 comentarii:

Moshu spunea...

La interviu cum a fost? :-)

DumbHead spunea...

ma vor suna in viitorul apropiat sa-mi spuna cand sa ma prezint la datorie :D

Moshu spunea...

Păi baftă!

DumbHead spunea...

pai sa fie! merci la fel!

doulfe spunea...

Uita-te la mine: camasi din poliester sau vascoza, rochii la fel, pantaloni la fel, pusi strategic la uscat (pe umeras sau pusi sa stea drept pe sfoara) si n-a fost nevoie sa calc niciodata!