miercuri, 31 martie 2010

Decenţă Obscenă

da, chiar asa, aceasta "expresie antonima" exista! am trait-o pe pielea mea!

se facea ca acum vreo 2 saptamani asteptam pe cineva la iancului, la intrarea statiei de metrou. si cum asteptam eu asa cuminte, uitandu-ma spre scara in speranta ca poate cu ajutorul mintii mele persoana in cauza va aparea mai repede, vad urcand o dama "bine", imbracata la 4 ace, cu un diplomat in mana si cu o atitudine foarte sobra. era tipul de femeie de aproximativ 40 de ani care nu-si arata varsta, dar cu siguranta stie sa isi arate pozitia sociala. si cum tanti iesea in evidenta prin aceasta decenta vestimentara, n-am putut sa nu raman cu ochii atintiti spre ea in timp ce vorbea la telefon si gesticula cu o finete aparte...

dar ca o ironie a sortii, (caci nimeni nu este perfect) cind a ajuns in dreptul meu a dat grav cu bata-n balta, spulberandu-si orice urma de feminitate... "SI CE P**A MEA VREI SA-TI FAC IO?!" a continuat de data asta impunator.

cand stai sa judeci la rece, este amuzant felul in care femeile se folosesc de organul genital masculin, bagandu-l in te-miri-ce cotlon, problema sau situatie. avand in vedere unde s-a ajuns, propun ca si inversul sa fie valabil!
in alta ordine de idei, e trist ca muierile "de astazi" sunt "masculinizate", detinatoare de "barbatii", imputernicite sa le foloseasca.

daca tot a luat-o lumea razna, tare-as vrea sa vad un cuplu implinit, in care EL sa spele si sa faca mancare, iar EA sa stea cu berea-n mana la meci.

p.s. ce s-ar fi intamplat daca Ciomu' era o ea?

3 comentarii:

woobicha spunea...

Uite vezi...de asta nu esti sanatos la cap!

Gandesti la rece si racesti... :)) =))

Eu zic ca te inveti cu FEMEILE de cand esti mic...Au organul si stiu sa-l foloseasca.

Pana la urma se satura si Organele si pleaca.

Sa vedem ce si-or mai baga atunci!

:))=))

Or sa zica probabil:

"Lipimi-as P...A de mutra ma'tii!"


Curat-Murdar

DumbHead spunea...

=)) mi-e frica de injuraturile care or sa apara atunci cind organele masculine or sa-si ia boccelutza si or sa plece-n lume ca sa nu mai fie folosite ilicit :))
cred ca seamana cu un posibil scenariu al sf.lumii :))

woobicha spunea...

era sa-ti zic ceva...
da' esti mic si urat...

:))=))

:*